1999

 

Björn Aho, Milla Toivanen. Installaatio ULKORAKENNUS 1999By Side Sidewalk, Vaasa, vanha kasarmialue

värivalokuva kesämökin sisältä pinup pastellipiirustus
maalattuja rakenuslevyjä
puinen rimakonstruktio ulkovessasta työmaavalaisin

verhot

Installation

”UTHYS”
1999By Side Sidewalk, Vaasa, vanha kasarmialue färgfoto tagen från insidan av sommarstug pastelltäckning av en pinnuppgirl
målade byggnadsskivor
trä konstruktion av uthys
gardiner
halogenspott

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s